Teenager der svømmer

Gode gaver til svømmeren

Hvis du leder efter den perfekte konfirmationsgave til svømmeren, er der masser af muligheder at vælge imellem. I denne artikel vil vi se nærmere på nogle gode gaveidéer til en ægte vandhund, som bakker op om teenagerens fritidsinteresse og på den made bade bliver en praktisk og en personlig gave.

Dykkerbriller

Dykkerbriller er en vigtig del af enhver svømmers udstyr. Med et par gode dykkerbriller kan svømmeren nemt se under vandet og forbedre deres teknik og præstation. Der findes forskellige typer dykkerbriller, der er specielt designet til forskellige former for svømning, så det er vigtigt at vælge det rigtige par, der passer til svømmerens behov. Selvom svømmeren sikker allerede har dykkerbriller, bliver de dog hurtigt slidt og pro-modeller kan være rigtig dyre. Derfor er dykkerbriller en Ganske fin konfirmationsgave.

Hvis konfirmanden svømmer meget, har vedkommende sikkert allerede et favoritmærke og en favoritmodel. Spørg eventuelt vedkommende forældre om, hvilke svømmebriller du med fordel kan lægge på gavebordet.

Andet svømmeudstyr

Der er også masser af andet svømmeudstyr, der vil være en god konfirmationsgave til en svømmer. F.eks. en svømmedragt i en cool farve eller design, en svømmetaske til at bære svømmeudstyret i, eller en tørringsmaskine, der kan tørre svømmedragten og andre svømmeting hurtigt og effektivt.

Der findes også masser af træningsudstyr, som den unge kan bruge, når der skal arbejdes på at slå rekorder I klorvandet. F.eks. såkaldte kickboards, pullboys og fingerpaddles. Alt sammen måske volapyk for dig, men helt sikkert hverdagsting for den svømmende konfirmand.

Private svømmetimer

Svømmetimer er også en nyttig gave til enhver svømmer, uanset om de er begyndere eller mere erfarne. En svømmetime med en professional kan hjælpe svømmeren med at forbedre deres tid og teknik, og det kan være en stor hjælp, når de træner alene eller med holdet.

Selvom svømmeren allerede træner på et hold, kan en-til-en undervisning virkelig være det, der kan gøre forskellen for at kunne skære millisekunder af tiden på 25 meter – og netop de milisekunder kan være dem, der gør forskellen for om udtagelsen til en konkurrence bliver en realitet eller ej.

Træningsprogram

Det samme gælder et personligt træningsprogram, som også kan være en god gave til en svømmer. Med et personligt træningsprogram kan svømmeren forbedre vedekommendes teknik og kondition på en struktureret og effektiv måde, og det kan være en stor hjælp for deres præstation i vandet.

Du kan enten finde en træner eller tidligere elitesvømmer, der kan lave et træningsprogram eller en online tjeneste, der kan hjælpe dig med at oprette et til svømmeren.

Der er således masser af gode gaveidéer til en svømmer, når konfirmationen star for døren og det er derfor blot at vælge dem, der matcher dit gavebudget.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!