gave

3 konkrete ideer til gaven til den kommende konfirmand

Kender man mange unge mennesker vil der komme et tidspunkt, hvor man har brug for at finde på en konfirmationsgave. Det bliver nemlig nødvendigt, at man giver en form for gave, når man bliver inviteret til en konfirmation.

Rigtig ofte ender det med, at man giver penge. Det kan være en fin ting, men det kan dog også være meget upersonligt. I stedet bør man give en gave til en konfirmand, som vedkommende kan bruge. At give smykker til piger er for eksempel noget, som ikke nødvendigvis giver så meget mening, da det ikke som sådan kan bruges til noget.

1 – En god rygsæk opfordrer til gode rejser

Som ung er det ikke sikkert, at man ved, hvad man har brug for. Man ønsker sig måske ting, som man slet ikke har brug for, men som man godt kunne tænke sig. Mange voksne kigger på ønskesedlen og giver noget af det, som der står her.

Det kan dog sagtens ende med, at disse ting ikke bliver brugt. Som ældre bør man bruge ens livserfaring til at give de gode konfirmationsgaver. At blive ældre er nemlig ensbetydende med, at man ved mere om livet og generelt har større erfaring hermed. Dette kan man bruge, når man giver gode gaver.

En af de ting, man ofte får brug for, er en god rygsæk. Skal man ud og rejse er det nødvendigt, at man har en god rygsæk. Når man skal ud og rejse kan det i sig selv være dyrt at skulle købe billetten. Derfor er det en god idé at give en rygsæk, så konfirmanden ikke skal tænke på at købe denne. Det kan sagtens være, at konfirmanden først får brug for tasken mange år efter, men til den tid vil vedkommende elske at have den.

2 – Et kursus i selvforsvar giver man sjældent

Noget andet, som mange unge også vil få noget ud af, er et kursus i selvforsvar. Det er klart, at det man lærer til selvforsvar sjældent er noget, som man reelt kan bruge. Dog giver det en vis tryghed, at man har gået til noget selvforsvar.

Det er især for unge kvinder, at det kan være en idé at give. I nogle tilfælde kan det endda ende med, at vedkommende får smag for at dyrke kampsport. Det er en god sport at gå til, da det gør, at man er mere sikker og generelt har større selvtillid og mere styrke.

3 – Et gavekort til en tur alene

At være ung teenager betyder, at man konstant er omringet af mennesker. Man er hele tiden sammen med dem fra skolen, fra håndbold, fra selvforsvar eller lignende. Derfor får man aldrig tid til at tømme hovedet.

En god gave, man kan give en konfirmand, er derfor noget tid for sig selv. Det kan man for eksempel give ved hjælp af et gavekort til et spaophold eller lignende. Det behøver ikke være et dyrt sted, men det skal ligge lidt afsides. Her kan konfirmanden tage hen og mærke sig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

7 + 3 =